La Serra d'en Galceran

La Serra d'en Galceran
La Serra d'en Galceran

Zona d'acampada lliure/ Zona de acampada libre

La zona d'equipaments municipals a l'ombra del Tossal de la Vila

L'any 2013, coincidint amb la celebració de la V edició de la Fira d'Esport i Turisme de Muntanya, l'Ajuntament de la Serra  va adequar junt a les piscines municipals una zona per a l'acampada lliure. Aquesta área conta amb aparcament, que pot ser usat per auto-caravanes, i accés directe desde la CV-155 de la Serra a Rossildos. També es pot accedir passejant des del poble creuant  un antic molí fariner, el Molí de l'Om, i una espectacular escalinata de pedra.

El año 2013, coincidiendo con la celebración de la V edición de la Feria de Deporte y Turismo de Montaña, el Ayuntamiento de Sierra Engarcerán adecuó junto a las piscinas municipales una zona para la acampada libre. Esta área cuenta con aparcamiento, que puede ser usado por autocaravanas, y acceso directo desde la CV-155 de la Sierra a Rosildos. También se puede acceder paseando desde el pueblo cruzando un antiguo molino harinero, el "Molí de l'Om", y una espectacular escalinata de piedra.


Antic molí hidràulic de l'Om i escala de pedra
El Molí de l'Om els primers anys del segle passat
La Foresa es un lloc ideal per a gaudir de la natura i per a realitzar excursions per les rutes senyalitzades de La Serra d'en Galceran, tres de xicotet recorregut, una de gran i una sendera local o practicar la escalada en le més de 60 vies que es troben a la vostra disposició . Per a practicar les activitats de muntanya i aventura consulteu la secció especialitzada del Blog Muntanya i Turisme.


La Foresa es un lugar ideal para gozar de la naturaleza y para realizar excursiones por las rutas señalizadas de Sierra Engarcerán, tres de pequeño recorrido, una de grande y una senda local, o practicar la escalada en las más de 60 vías que se encuentran a vuestra disposición . Para practicar las actividades de montaña y aventura consultar la sección especializada del Blog Montaña y Turismo.
La zona és il·luminada i l'Ajuntament ha adequat el Refugi Vicent Sánchez per a pelegrins i excursionistes en general. També s'acondicionat amb un paellero i safareigos.

L'únic requisit per a utilitzar les instal·lacions es demanar la corresponent autorització a les oficines municipals. Telèfon 964706601(del 8:30 a 14:00) o per correu-electrònic a info@sierraengarceran.es on podeu enviar el full d'inscripció.  Podeu encontrar el formulari de sol·licitud fent clic ací.
La zona está iluminada y 'el Ayuntamiento ha adecuado el Refugio Vicente Sánchez para peregrinos y excursionistas en general. También se ha acondicionado con un paellero y fregaderos. 

El único requisito para utilizar las instalaciones es pedir la correspondiente autorización a las oficinas municipales. Teléfono 964706601 (de 8:30 a 14:00) o por correo a info@sierraengarceran.es donde podeis enviar la hoja de inscripción. Podeis encontrar el formulario de solicitud haciendo click aquí.La Foresa està senyala amb la fletxa roja


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada